Cloqqa on
maksuton.
Nyt ja aina.

Miksi? Haluamme tehdä markkinoinnin suunnittelusta ja budjetoinnista helpompaa. Siksi.

Ota käyttöösi

0 €/kk ilman rajoituksia

  • Rajattomasti käyttäjiä ja tiimejä
  • Rajattomasti tapahtumia suunnitelmaasi
  • Yksityiskohtainen budjetointi

Saat sovelluksen heti käyttöösi.

...ilman pienellä präntättyjä huomioita.

Joskus kysyttyä

Käyttäjämäärää ei ole rajoitettu. Voit lisätä organisaatioosi ja tiimeihin rajattoman määrän käyttäjiä. Ja se on maksutonta.

Kyllä. Organisaatiosta toiseen vaihtaminen on helppoa. Voit tehdä sen valitsemalla oikean yläkulman valikosta. Ajattelimme, että eri organisaatiot on hyvä pitää erillään, jolloin eri organisaatioiden suunnitelmat ja maksutiedot pysyvät erillään. Uuden organisaation voit lisätä asetuksissa.

Totta kai. Ne ovat myös ilmaisia kuten kaikki muukin. Meidän mielestä on siistiä, että voit jakaa ja tehdä suunnitelmiasi asiakkaidesi ja verkostosi kanssa.

Ei mitään. Ikinä. Tiimeissä voi olla rajaton määrä käyttäjiä. Tiimejä suodattamalla voit näyttää suunnitelmiasi yhdessä tai erikseen. Voit luoda rajattomasti tapahtumia ja tehdä yksityiskohtaiset budjetit, eikä mikään maksa mitään.

Cloqqa ja sen turvaratkaisut on suunniteltu varmistamaan, että sovelluksen käyttäminen on turvallista. Tekniikalla voidaan tehdä paljon turvallisuuden varmistamiseksi, mutta tärkeää on myös suojautua muilta tietoturvauhilta.

Säilytämme tietojasi 256-bittisesti salattuna ja siirrämme dataa SSL/TLS salatusti laitteiden ja palvelimen välillä.

Otamme yksityisyyden erittäin vakavasti ja suojaamme tiedot luvattomalta käytöltä.

Omalta osaltasi huolehdit turvallisuudestasi pitämällä salasanan tuoreena ja laitteet päivitettyinä.

Cloqqassa on neljä helppoa oikeustasoa:

  1. AdminAdmin voi hallinnoida maksutietoja, tiimejä, käyttäjiä ja voi poistaa organisaation. Admin voi lisätä itsensä mihin tahansa tiimiin. Jos olet admin ja haluat poistua organisaatiosta, anna admin-oikeudet toiselle käyttäjälle ja poista itsesi sen jälkeen käyttäjistä. Jos olet organisaation ainut admin ja poistat käyttäjätilisi, koko organisaatio ja sen tiedot poistetaan.
  2. ManagerManager voi hallita tiimejä ja käyttäjiä. Manager näkee kaikki tiimien käyttäjät mutta ei käyttäjien suunnitelmia, ellei hän kuulu samaan tiimiin. Manager ei voi lisätä itseään mihin tahansa tiimiin.
  3. EditorEditor voi luoda, muokata ja poistaa tapahtumia omissa tiimeissään.
  4. ViewerViewer voi katsella tapahtumia omissa tiimeissään.

Tällä hetkellä sovelluksen kieli on englanti, mutta tulemme tarjoamaan ainakin suomen ja ruotsin.

Tunnistettavasti ainoastaan organisaation nimen sekä käyttäjien antamat tiedot itsestään. Mitään muita tietoja emme näe tunnistettavasti tai edes yksilötasolla. Yleisellä tasolla näemme esimerkiksi sen, paljonko organisaatioilla on keskimääräisesti markkinoinnin vuosibudjetti sekä sen, millaisia tunnisteita Cloqqan käyttäjät ovat luoneet. Emme kuitenkaan näe, miten budjetti jakautuu tai mitä tunnisteita yksittäinen organisaatio käyttää.

Ei unelmaa ilman suunnitelmaa

Aloita nyt
:(
Your browser is out-of-date!

This website is built using latest technogies. Unfortunately your browser doesn't support those. Please update your browser to view this website correctly. Thank you.Update my browser now