Hinnoittelu – Cloqqa

Hintamme
on kovin
huokea

Hintamme on naurettavan edullinen, koska haluamme Cloqqan mahdollisimman monen käyttöön.

Kokeile ilmaiseksi

Onko kyseessä suuryritys, koulu tai hyväntekeväisyysjärjestö tms?
Meilaa meille app@cloqqa.fi

15€/tiimi/kk

 • Rajattomasti käyttäjiä
 • Rajattomasti tapahtumia suunnitelmaasi
 • Tiimi voi olla markkinointiosasto, projekti tai hallitus. Tai mikä tahansa.

14 päivän ilmainen kokeilu.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa 24%.

Joskus kysyttyä

Käyttäjämäärää ei ole rajoitettu. Voit lisätä organisaatioosi ja tiimeihin rajattoman määrän käyttäjiä. Ja se on maksutonta. Maksat vain tiimien määrän mukaan.

Kyllä. Organisaatiosta toiseen vaihtaminen on helppoa. Voit tehdä sen valitsemalla oikean yläkulman valikosta. Ajattelimme että eri organisaatiot on hyvä pitää erillään, jolloin eri organisaatioiden suunnitelmat ja maksutiedot pysyvät erillään. Uuden organisaation voit lisätä asetuksissa.

Totta kai. Ne ovat myös ilmaisia kuten kaikki käyttäjät. Tiimien määrä ratkaisee hinnan. Meidän mielestä on siistiä, että voit jakaa ja tehdä suunnitelmiasi asiakkaidesi ja verkostosi kanssa.

Hintamme on erittäin huokea. Vain 15€/tiimi/kk (alv 0%). Cloqqan hinnoittelu perustuu tiimien määrään. Tiimeissä voi olla rajaton määrä käyttäjiä. Tiimejä suodattamalla voit näyttää suunnitelmiasi yhdessä tai erikseen. Voit pärjätä yhdelläkin tiimillä, mutta silloin kaikki suunnitelmasi ovat näkyvillä yhtäaikaa ja kaikille organisaation käyttäjille.

Cloqqa ja sen turvaratkaisut on suunniteltu varmistamaan, että sovelluksen käyttäminen on turvallista. Tekniikalla voidaan tehdä paljon turvallisuuden varmistamiseksi, mutta tärkeää on myös suojautua muilta tietoturvauhilta.

Säilytämme tietojasi 256-bittisesti salattuna ja siirrämme dataa SSL/TLS salatusti laitteiden ja palvelimen välillä.

Otamme yksityisyyden erittäin vakavasti ja suojaamme tiedot luvattomalta käytöltä.

Omalta osaltasi huolehdit turvallisuudestasi pitämällä salasana tuoreena ja laitteet päivitettyinä.

Cloqqassa on neljä helppoa oikeustasoa:

 1. Admin

  Admin voi hallinnoida maksutietoja, tiimejä, käyttäjiä ja voi poistaa organisaation. Admin voi lisätä itsensä mihin tahansa tiimiin. Jos olet admin ja haluat poistua organisaatiosta, anna admin-oikeudet toiselle käyttäjälle ja poista itsesi sen jälkeen käyttäjistä. Jos olet organisaation ainut admin ja poistat käyttäjätilisi, koko organisaatio ja sen tiedot poistetaan.
 2. Manager

  Manager voi hallita tiimejä ja käyttäjiä. Manager näkee kaikki tiimien käyttäjät mutta ei käyttäjien suunnitelmia, ellei hän kuulu samaan tiimiin. Manager ei voi lisätä itseään mihin tahansa tiimiin.
 3. Editor

  Editor voi luoda, muokata ja poistaa tapahtumia omissa tiimeissään.
 4. Viewer

  Viewer voi katsella tapahtumia omissa tiimeissään.

Tällä hetkellä sovelluksen kieli on Englanti, mutta tulemme tarjoamaan ainakin Suomen ja Ruotsin.

Ei unelmaa ilman suunnitelmaa

Aloita nyt
:(
Your browser is out-of-date!

This website is built using latest technogies. Unfortunately your browser doesn't support those. Please update your browser to view this website correctly. Thank you.Update my browser now