Cloqqa - Blogi: Cloqqa Plan – Mitä? Miksi?

Cloqqa Plan – Mitä? Miksi?

Moikka ystävät!

Meillä oli kiireinen viime vuosi, ja nämä kuulumiset jäivät turhan vähiin. Sille on myös erityinen syy, nimittäin olemme käyttäneet lähes kaiken tarmomme uuden Cloqqa-version kehitykseen. Käytämme tästä uudesta versiosta nimeä Cloqqa Plan.

Mikä Plan? Miksi? Vaikea selittää, mutta koitan silti. Julkaisimme aika tarkalleen vuosi sitten Cloqqan ensimmäisen version – sen piti olla puhdasverinen vuosikello, mutta jälkeenpäin totesimme sen olevan vuosikellon ja tehtävälista-ohjelman sujuva sekoitus. Käyttäjiä Cloqqan ensimmäiseen versioon on tullut sujuvana virtana koko vuoden ajan – suuri kiitos siitä käyttäjille! Suuri kiitos myös siitä, että annoitte ensimmäisestä versiosta rohkaisevaa palautetta. Kiitos myös kehitysideoista ja kehittävästä palautteesta – olemme ottaneet ne huomioon uudessa versiossa.

Uusi Plan on nimenomaan tyylipuhdas vuosikello. Se on toimintavuoden suunnitteluun ylivertainen työkalu. Uutta on yksinkertaistettu käyttöliittymä, interaktiivisempi näppäiltävä ja neppailtava vuosikello, tapahtumien asettaminen tiimeille yksittäisten henkilöiden sijaan sekä aiempaa versiota nimenomaan käyttäjien kannalta järkevämpi hinnoittelu – ja monia monia muita uudistuksia. Itseasiassa koko versio on koodattu uudella kielellä, jonka vuoksi se ei ole valitettavasti yhteensopiva aiemman version kanssa.

Hyppää käyttäjäksi, suunnittele vuosi huolella, toteuta se – unelmasi on askelen lähempänä.

Haluan osaltani kiittää uudesta versiosta käyttöliittymävelhoa Johannesta sekä uskomattoman taitavia koodareitamme Viljamia, Miikaa, Mattia ja Juhoa. On hienoa olla osa tätä tiimiä! Ja kiitos teille pilottikäyttäjät – olemme saaneet teiltä arvokasta palautetta ja apua tuotteen kehittämisessä.

- Tuukka

Kiitos ajastasi.

Lisää blogeja
:(
Your browser is out-of-date!

This website is built using latest technogies. Unfortunately your browser doesn't support those. Please update your browser to view this website correctly. Thank you.Update my browser now